Violist Arjen de Graaf spettert met salsa-zangeres PrisciLa Musica

salsa en tango band voor uw bruiloft

De romantiek van een viool plus de dansbaarheid van salsa

Salsa dansen op uw bruiloft?
Swingende Salsamuziek op een viool? Kan dat?
Salsa en Latin muziek zijn bekend om hun vrolijkheid: perfect voor een feest. Op een bruiloft wilt u ook dat het romantisch kan zijn, en met de juiste violist is precies die extra dimensie mogelijk.

Arjen de Graaf

salsa op viool met Arjen de Graaf

Zijn eerste vioollessen kreeg Arjen op vijfjarige leeftijd. Hij voltooide de opleiding Lichte Muziek/Jazz op viool en altviool in Hilversum. Daarna studeerde hij Noord Indiase klassieke muziek bij o.a. Pandit VG Jog in Calcutta. Barokviool studeerde hij bij o.a. Sayuri Yamagata aan het conservatorium in Utrecht. Naast en na zijn studies is Arjen werkzaam als freelance muzikant, onder andere bij het Metropole orkest. Als sessie muzikant werkte hij onder meer met Hennie Vrienten en Vincent van Warmerdam. Hij heeft meegewerkt aan verschillende producties van Orkater, waaronder de zeer succesvolle voorstelling "Wie vermoordde Mary Rogers". Arjen speelt bij Malando; regelmatig in een solistische rol, in theater producties met Willem Breuker en Ernst Daniel Smid. Verder heeft hij gespeeld met tal van bands variërend in stijl van Salsa in Rumbanana en Orquesta Bembe, Jazz-(Ba)rock met Stormvogel`s Alter Ego, tot "Trance" met DJ's op Ibiza. Als Jazzviolist werkte Arjen met zanger Ingram Washington, als Krontjong violist met het Indisch Muzikanten Collectief, als Countryrockviolist met de Smith and Wesson Band, Wereldmuziek met Djakti van Johnny Tevreden, en Soul muziek met de Molukse zanger Jimmie Bell-Martin.

Swingende Salsa muziek op een viool? Dat kan!

violist en zangeres spelen salsa

Een verjaardag gewoon thuis gevierd? Een intieme bruiloft of kleinschalig bedrijfsfeest? Zangeres PrisciLa Musica, pianist Cajan Witmer, percussionist Tycho Burgerhoff en violist Arjen de Graaf bieden feestvreugde in plaats van decibels.
We beschikken over een heel breed repertoire, we spelen rustige achtergrondmuziek, bossanova, cha-cha-cha, latin jazz, lounge, maar ook dansbare muziek, salsa, merengue, tango en samba.

gemeente amsterdamlogo cordaanlogo badcuyplogo jaarbeurslogo reverbnationlogo music motionlogo jazz boz