Piano Pasión

Stijlvolle mix van Retro en Zuid-Amerikaanse muziek:

  • jazzy, liedjes uit de jaren zestig, tango en salsa;
  • semi-akoestisch;
  • Met Cajan Witmer op piano, Tycho Burgerhoff op congas, Arjen de Graaf op viool en Priscila Musica op zang, biedt Piano Pasión een breed repertoire dat de smaak van de wereldmuziek-genieter weerspiegelt: Jazz, sixties standards, Cubaanse cha cha, salsa, bossa nova en Argentijnse tango.
  • fotos van onze feesten vindt u hier

 


Cajan Witmer (piano)

Cajan speelt tango jazz en salsa met piano passionCajan deed in 1989 eindexamen conservatorium, won in datzelfde jaar al de Compositie prijs Meervaart Jazz festival en is inmiddels zo'n 25 jaar actief als pianist in jazz / latin. Hij werkt(e) samen met vele bekende jazzvocalisten en instrumentalisten, zoals

Carmen Gomes, Ingram Washington, Hans dulfer, Rinus Groeneveld , That's jazz met Robert Veen. Op gebied van latin werkte Cajan onder meer met Rumbata, Lilian Vieira en Georgia Dias en verder is hij docent aan het Prins Claus Conservatorium (Groningen).

Tycho Burgerhoff: (percussie)

Conga plus piano en zangeres met Tycho en piano passionTycho begon zijn percussiekunsten te ontwikkelen met het bestuderen van West-Afrikaanse percussie: hij volgde lessen bij oa Famoudou Konate, Ibro Konate, Sega Sidibe en Ponda O'Bryan. Daarnaast was hij djembebegeleider van de danslessen van topdanseres Bintou Kouyate en Jaco Benders.

Vervolgens is Tycho zich echter gaan richten op Latijns-Amerikaanse percussie en sloot zich aan bij salsa-ensemble Fuego en ging hij in de leer bij docenten als Gerardo Rosales en Martin Verdonk.

Enthousiast geraakt?

Neem contact op voor een boeking:

telefoon +31 6 25 46 18 57

gemeente amsterdamlogo cordaanlogo badcuyplogo jaarbeurslogo reverbnationlogo music motionlogo jazz boz